top of page
Search
  • Writer's pictureVesa Mikael

Uusi alku

Noniin, tämä on nyt ensimmäinen virallinen blogitekstini, ja sen kunniaksi uusi uutta alkua hyvin kuvaava etusivun kuva. Jännittää alkaa julkaista näitä, mutta nyt tämä on viimein pakko tehdä! Kerronpa hieman nyt taustaa tälle projektille.
Kaikki lähti siitä, kun olimme vuonna 2017 hiihtolomalla Pirkanmaalla. Viimeisenä lomapäivänä kävimme lasten kanssa päiväretkellä Tampereella. Retkellä vanhin lapsemme Juhana (silloin 11v) kysyi, että voitaisiinko alkaa tehdä Youtube videoita – ensimmäinen reaktio mielessäni oli, että NO EI TODELLAKAAN! Sain juuri ja juuri pidettyä suuni kiinni, sen sijaan sain kuin sainkin vastattua Juhanalle, että ”no miksikäs ei, minkälaisia videoita haluaisit alkaa tekemään?”


Juhana innostui ja näytti kaikenlaisia videoita tuubista ja kertoi kuinka paljon kukin tubettaja tienaa – no tässä vaiheessahan minäkin sitten innostuin, koska tienestit olivat sen verran suuret! 😊 Alettiin heti suunnittelemaan mitä kaikkea voitaisiin kuvata ja hieman jo harjoiteltiinkin tubettamista kun käytiin katselemassa hotelli tornin huipulla Tampereen maisemia. Kotimatka venyi myöhään yöhön ja muut jo nukkuivat autossa, kun menimme Juhanan kanssa Aurassa huoltoasemalle yöpalalle ja katseltiin kaikkia erilaisia tubettajien videoita :D


Kotiin päästyämme, heti seuraavana päivänä saatiin heti kuvattua RC auto video, jossa Juhana on kuski ja minä kuvasin ja editoin. En kehdannut julkaista videota silloin kun se tehtiin, koska se ei ollut mielestäni tarpeeksi hyvä - no tässä se nyt vihdoin on yli viiden vuoden jälkeen: (pahoittelut väärästä vuodenajasta:)Syksyllä syntyi rakas Jalo poikamme ja loputkin vapaat ajat tehdä videoita vain katosi. Kiinnostus tubettamiseen kuitenkin säilyi kokoajan ja teinkin aina silloin tällöin muutamia harjoitus videoita, en kehdannut kuitenkaan julkaista mitään niistä videoista. Niitä tehdessä huomasin kuitenkin kuinka suuritöisiä ne olivat. Ainoan valmiiksi asti saamani ja julkaistun videon tekemiseen meni useita iltoja: miten korjataan Scooter rattaat, tässä uusintana:Nyt olen tullut siihen tulokseen, että videoiden tuottamisen työläyden takia, aloitan projektin bloggaamalla, koska se on vähemmän työlästä. Tätä kirjoittaessa, muistin että jo melkein 30 vuotta sitten yläasteen aikana haaveilin oman nettisivun tekemisestä, mutta silloin en keksinyt mitä sisältöä sinne olisi voinut tehdä. Luulen että vesamikael.fi sivusta tulee alkuun hieman saman tyylinen kuin silloin aloitin tekemään - se minkä taakseen jättää edestään löytää! :D Jos vielä jostain arkistojen syövereistä löydän silloin tekemäni sivut niin laitan kuvan siitä.

Luvassa on siis kaikenlaista sisältöä DIY hommeleista, 3D tulostamisesta, sekä maastopyöräilyn kautta luontokuvaukseen!


151 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page